Sagt om oss

Annons i Sydsvenskan

Foto och text av Fredrik Silow, Mannen i hatten

Artikel på www.sydsvenskan.se

Efter ett fantastiskt år som ”ÅRETS BUTIK” är det snart dags för Brillor å sånt att lämna över stafettpinnen. Inför detta skrev Pelle Estborn om företagets filosofi i artikeln ovan. Klicka här för att läsa vidare.

 

Film av Diego Monsiváis

 

Intervju med Kristina i tidningen Hallå!

 

Artikel i tidningen Hallå!

 

Vårens trendspaning i Radio P4 Malmöhus

Hanna Palm från Radio P4 Malmöhus var på besök hos Brillor å sånt och intervjuade Kristina som bjöd på vårens trendspaning.

Klicka här för att lyssna på intervjun.

 

Årets butik 2017 – artikel av Mannen i hatten

Glasögonbutiken i Malmö City på egen nivå. Årets skyltfönster 2014. Årets ledstjärna 2015. Och nu – Årets butik 2017. Läs mer om företagets filosofi i artikeln av Fredrik Silow, Mannen i hatten. Klicka här för att följa länken.


ÅRETS BUTIK 2017

Juryns motivering löd:

” Den här butiken satsar på varumärken som inte finns på andra ställen och produkter av hög kvalitet. Man har tänkt på allt från dekorationer utanför butiken till stämningen i butiken innanför dörrarna. Alla dessa saker bildar en genomtänkt helhet som ger kunden en lugn, trygg och exklusiv upplevelse med hög servicenivå. Ägaren har drivit butiken i många år och de slutar aldrig att utvecklas, engagera sig och bidra med nya idéer som gör både verksamheten och city bättre.”


Reportage i tidningen Market

I tidningen Market kan ni läsa om hur vi med framgång säljer premiumprodukter.

Trevlig läsning!

(klicka på reportage nedan)

reportage

market5

 

 


Årets ledstjärna 2015

LED-Slavar + LED-Stjärna

LEDSTJÄRNA !!

Juryns motivering för årets ledstjärna 2015 Kristina Linderoth,

”Årets ledstjärna är glad, positiv, ärlig och omtänksam. Som ledare är hon även rättvis, uppmuntrande och otroligt inspirerande! Det är roligt att få vara anställd hos henne för hon gör ingen skillnad på sig själv och hennes anställda, hon sätter gemensamma mål som stärker vi-känslan. Butiken har hon byggt upp från scratch och den har funnits i 15 år! Vi som arbetar inom handel vet alla hur tufft det kan vara, men hon har gjort det med framgång.

Den här personen är en ledstjärna som inspirerar såväl sin egen personal som andra butiker. Hon leder med exempel, samverkar gärna med andra och hoppar på alla projekt med positiv energi och kommer med nya framgångsrika idéer.”

 


Tack