Glasleverantör

Aveo:

Aveo är den perfekta lösningen för dagens krav på våra ögon. Vi använder bärbara datorer, smarta telefoner, läsplattor och GPS:er i större utsträckning än tidigare. Detta påfrestar våra ögon, som måste ansträngas för att fokusera på liten text och korta avstånd. Aveo glaset är konstruerat för att avlasta ditt seende och motverka ansträngning och trötthet i ögat för glasögonbärare upp till 40-45 års ålder. Ge dig själv ett behagligare seende med Aveo glaset; för pigga, avslappnade ögon. Varje dag. I varje situation.

aveo

Ergo:

För datorarbete, och mycket mer…

Om du ägnar mycket tid åt läsning, hantverk eller arbetar mycket vid datorn, så är du säkert också bekant med spända muskler, ögonen som svider och huvudvärk. Och att man blir trött fort. Anledningen är ofta fel glasögon. Läsglasögon eller progressiva glasögon räcker inte alltid till för att se på nära eller medellångt avstånd.

Med läsglasögon kan du normalt bara se tydligt på avstånd upp till 40 cm. Det är sant att progressiva glasögon gör det möjligt att se klart på alla avstånd, men området i glaset för att se på långt avstånd är ganska stort medan området för korta och medellånga avstånd är något mer begränsade. Den perfekta lösningen är glasögon med speciella glas för komfort på nära och mellan avstånd. De ger tillräckligt breda och skarpa synfält i det utökade närområdet. Du kan då smidigt och bekvämt växla mellan dokument, tangentbord och skärm, och också se vad som händer bakom skärmen. Därför utvecklade Rodenstock ett mer effektivt alternativ för arbetsplatsen (och dina fritidsaktiviteter): Ergo® närprogressiva glas. De stora synfälten och deras placering ger dig avslappnad och komfortabelt seende och en naturlig huvud- och kroppshållning. Höjdpunkten i denna produktgrupp är det kompletta, individanpassade Ergo FS®-glaset. Det tar hänsyn till fyra individuella synparametrar och kan anpassas till dina personliga synkrav. Du kan därför se fram emot största möjliga komfort.

Visus_Impression_Ergo_low_res